Selecteer een pagina

Het team

Optiek van den Dries is niet zomaar een opticien, maar een begrip in Drunen. Ons vakkundige team bestaat uit ervaren opticiens en gediplomeerde optometristen die gespecialiseerd zijn in oogzorg. Maak hieronder kennis met ons team en ervaar de beste oogzorg in Drunen en omgeving. Ontdek waarom wij al tientallen jaren vertrouwd worden door onze tevreden klanten.

Perrine

Perrine

Eigenaresse & Optometrist

Perrine is samen met Stas eigenaresse van Optiek van den Dries. Zij is sinds 2015 afgestudeerd Optometrist en is kwaliteit geregistreerd (KP 79913294787). Perrine is de laatste jaren werkzaam geweest in een particuliere/zelfstandige brillenzaak elders gecombineerd met het ziekenhuis. Ook heeft zij het laatste jaar gewerkt in een kliniek voor refractie chirurgie. Zo is er vakkennis in huis van elk gebied. Perrine zal 5 dagen in de week aanwezig zijn in de winkel.

Stas

Stas

Physician Assistant

Stas is samen met Perrine eigenaar van Optiek van den Dries. Hij is sinds 2015 optometrist en heeft hierna de masteropleiding tot Physician Assistant succesvol afgerond. Hij is BIG geregisteerd (BIG 89932849781). Stas zijn passie ligt in de medische kant van het oog. Stas is 4 dagen per week werkzaam als P.A. in het Elisabeth-Tweesteden ziekenhuis in Tilburg. Op zaterdag zal hij hier werkzaam zijn in de winkel.

Jan

Jan

Opticien

Jan is de oud eigenaar en is sinds 1982 afgestudeerd als opticien. Als opticien weet hij alles van de technische kant van de brillen. Jan is 3 dagen per week aanwezig en dit is over het algemeen op dinsdag, woensdag en donderdag.

Lodewijk

Lodewijk

Ontstresser

Lodewijk is onze winkelhond en is een kruising tussen een cavalier en een poedel. Hij is nog een jonkie; geboren op 21 oktober 2021. Voor een knuffel is hij altijd wel in. Lodewijk zal wekelijks, zo niet dagelijks in de winkel aanwezig zijn.